top of page
plus_Rityta 1.png

Mellan goda resurser och verksamheter som redan finns i samhället för att stärka psykologisk trygghet, emotionell intelligens, självledarskap, självkänsla och egenvärde hos unga

Vi tror på
samarbete

färälder_glad.jpg

Samarbeta med oss

Ungdomar som deltar i vår verksamhet ges möjlighet att göra praktik hos våra samarbetspartners under dagtid.

Vi söker er som vill samarbeta med oss genom att erbjuda praktikplats för ungdomar, med start 2024.
 

Är du intresserad av att ta emot unga i utanförskap i ditt företag? Ta kontakt med oss!

Stöd oss

Är du en av dem som känner att du vill vara med och skapa förändring och göra skillnad? Nu har du möjligheten genom att investera i vår verksamhet.

 

Vi är positiva när det gäller lokaler och vi har fått mycket god respons från företag och privatpersoner som vill vara med och stödja oss.  

 

Vill du vara med och bidra med dina pengar redan nu för att hjälpa oss att komma igång? Just nu använder vi oss av Swish-numret som du ser ovan!

samtal_kring_bord.jpg

Nationell samhällsinsats

Vi erbjuder skolor och företag nationell utbildning i att bygga goda kulturer, genom gemensamma grundvärderingar, psykologisk trygghet, emotionell intelligens, självledarskap, självkänsla och egenvärde.

LENZO är företaget som står bakom initiativet Familjehuset.com LENZO kommer att arbeta på ett direkt sätt med företagskulturen i de företag som väljer att samarbeta kring Familjehuset.com.

Vill du vara med?

Ta kontakt med oss via mail så hittar vi tillsammans en lösning för hur just ni kan engagera er i familjehuset.com. Vi ser fram emot kontakt!

Våra ungdomar är framtidens medarbetare

LENZO är företaget som står bakom initiativet Familjehuset.com. Familjehuset.com kommer genom LENZO verkar för social hållbarhet och skapa ännu tydligare broar mellan företagsvärlden och människor i utanförskap.

 

"Våra ungdomar är framtidens medarbetare. Vad de lär sig, vad de värderar och hur de agerar påverkar inte bara dem själva utan de organisationer de verkar i och det samhälle vi lever i."

- Sofia , initiativtagare till familjehuset.com och Ägare / Coach & Ledarskap- Medarbetarutvecklare & Rekryteringskonsult på LENZO

 

 LENZO kommer att arbeta på ett direkt sätt med att bygga goda kulturer med starka grundvärderingar och hög psykologisk trygghet i de företag som väljer att samarbeta kring familjehuset.com.  

LENZO kommer även att göra en nationell samhällsinsats och erbjuda företag kostnadsfria utbildningar inom samma område som de erbjuder samarbetspartners samt erbjuda skolor kostnadsfria utbildningar om att stärka grundvärderingar, självkänsla och egenvärde.

Våra fantastiska samarbetspartners

AW_logo_edited.jpg
lenzo_loggo_edited.jpg
bottom of page